Zoek resultaten

60 resultaten gevonden voor "CA+"

Vertrouwelijk vernietigen met CA+

Zorgvuldig omgaan met vertrouwelijk gegevens is een hot item nu de AVG regeert. Organisaties doen er alles aan om te voorkomen dat vertrouwelijke informatie op straat komt te liggen.

Frequently Asked Questions

Blog CA+ commissie: AVG

Jan van Munster, Reisswolf Heesch BV, actief CA+ lid van de FNOI schrijft ditmaal een blog over de AVG

Blog vertrouwd vernietigen Data: een aantal invalshoeken waar je niet snel bij stilstaat

Hoe gaat het op het werk? Dat is een redelijk algemene vraag die je heel concreet kunt beantwoorden. De vervolgvraag is vaak meer omvattend. Wat doen jullie eigenlijk precies? Het antwoord daar op heeft meer voeten in de aarde en leidt tot meer gesprekstof. Daarbij merk ik dat de reactie vaak getuigd van een relatieve onbekendheid van het gecertificeerd vernietigen bij het grote publiek. En dat is jammer omdat onze dienstverlening voor alle geldingen van de samenleving oplossingen kan bieden. Onbekend maar onbemind maar met onderstaande informatie voldoen organisaties mede aan de zorgplicht hoe om te gaan met vertrouwelijke data en producten.

AVG en CA+ gaan hand in hand

Het is alweer iets meer dan een jaar geleden dat de Europese richtlijn, Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) op 25 mei 2018 zijn intrede heeft gedaan.

Wat is CA+?

CA+ Flyer

De Commissie Archiefvernietiging heeft, om het CA+ keurmerk gedegen uit te kunnen dragen, de CA+ flyer ontworpen.

Hoe wordt mijn onderneming CA+ gecertificeerd?

Nieuws3

Hier vindt u publicaties en nieuws gerelateerd aan betrouwbare archief - en/of datavernietiging

CA+ Register

CA+ gecertificeerde ondernemingen zijn ingeschreven in het CA-register.

Wat waarborgt het keurmerk?

Waarom CA+?

AVG: Geef data protectie & vernietiging prioriteit

In onze maatschappij worden data steeds belangrijker. En daarmee wordt beveiliging van data ook steeds relevanter. Voor onszelf en voor onze klanten, maar ook dat het moet. De wet -en regelgeving wordt namelijk aangepast op onze informatiemaatschappij. De Algemene Vordening Gegevens Bescherming, AVG, is hiervan het bekendste voorbeeld. Deze wet treedt eind mei 2018 in werking.

CA+ Blog: Productvernietiging

De komende maanden zult u vanuit de Commissie Archiefvernietiging vaker worden geïnformeerd over diverse relevante thema’s die spelen binnen de Archief- Data- en Productvernietiging. Dit kan zijn over een nieuwe ontwikkeling, een actueel onderwerp of een hoofdpijndossier. Aankomende topics zijn onder meer de AVG, Weelabex, Datalekken, Productvernietiging en Screening van personeel. De informatie zal worden gepubliceerd in de FNOI INFO maar ook op de Social Media en de website http://www.ca-plus.nl/.

Onafhankelijke toetsing

Welke materialen betrouwbaar laten vernietigen?

Meldplicht Datalekken

Welke garanties heeft u als klant?

Het vernietigingsproces

Contact

Mocht u vragen hebben over CA+, e-mail ons, of bel: