Waarom CA+?

U moet er toch niet aan denken…

Uw organisatie negatief in het nieuws omdat vertrouwelijke gegevens in onbevoegde handen zijn beland, een boete omdat gegevens van uw klanten op straat zijn komen te liggen of een concurrent die aan de haal gaat met uw vertrouwelijke gegevens. Scenario’s waar geen enkele organisatie op zit te wachten.

Reguliere (afval)verwerking biedt onvoldoende garantie. Regulier ingezameld oudpapier en afgedankte elektronica gaat de hele wereld over, zonder dat iemand let op de vertrouwelijkheid. 

Uw archief en data in vertrouwde handen

Nederland telt honderden archief- en/of datavernietigingsbedrijven, maar niet alle aanbieders zijn CA+ gecertificeerd. Archief-, Data- en Productvernietiging is een gespecialiseerde dienstverlening, dus kies altijd voor een CA+ gecertificeerde onderneming.

U geeft uw vertrouwelijke archieven en datadragers mee aan een datavernietigingsbedrijf en alleen bij een gecertificeerde datavernietiger bent u gegarandeerd van vernietiging volgens de juiste normen en procedures.
Daarnaast verschaft een CA+ gecertificeerde onderneming duidelijkheid over de werkwijze, classificatie en standaarden ten aanzien van de vernietiging.

Vraag daarom altijd naar het CA+ certificaat: hét keurmerk in Nederland voor veilige vernietiging van archieven en datadragers.

 

Gepubliceerd op:   4 oktober 2016 7043 x bekeken