Van Gerrevink B.V.

St. Maarten 2
7332 BG Apeldoorn
Nederland
055-5380660

CA+ Gecertificeerd op 17 december 2021

 

Hier vindt u het CA+ Certificaat van Van Gerrevink B.V.

 

Van Gerrevink: van afval tot waardevolle grondstof!
Van Gerrevink B.V. is gespecialiseerd in het professioneel recyclen en vernietigen van al uw afvalstromen. Van papiervernietiging tot data- en productrecycling, bij Van Gerrevink is uw afval in betrouwbare handen. Voor zowel particulieren als voor bedrijven en overheden zijn wij sinds 1879 de beste partner voor het overslaan, sorteren, bewerken, vernietigen, verwerken en (tijdelijk) opslaan van onder andere papier, metaal, hout, kunststof en elektronica-afval. Mede door continu te investeren in techniek en automatisering, behoort Van Gerrevink tot de modernste recyclingbedrijven in Nederland. Om onze kwaliteit en een betrouwbare werkwijze te kunnen blijven garanderen, zijn wij ISO 9001, OPK, CA+, MRF en Nedvang gecertificeerd.

Onze manier van werken, waarbij kwaliteit en service een belangrijke rol spelen, heeft ertoe geleid dat wij samenwerken met papierfabrieken en ijzergieterijen in binnen- en buitenland. Daarnaast weet een groeiend aantal (inter)nationale opdrachtgevers ons te vinden voor handel in papier en ijzer. Al onze activiteiten vinden plaats op of worden aangestuurd vanaf ons bedrijf in Apeldoorn dat uiteraard voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen die eraan gesteld worden.

Wilt u weten wat Van Gerrevink ook voor u kan betekenen? Wij verwijzen u graag naar onze website. Neem daarnaast gerust contact met ons op; wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

Gepubliceerd op:  10 april 2013 11451 x bekeken