CA+ organiseert bewustwordingscampagne: Data Privacy Week 2022 - #DPW2022

CA+ organiseert bewustwordingscampagne: Data Privacy Week 2022 - #DPW2022
De week om kosteloos je privacygevoelig materiaal in te leveren bij een professionele datavernietiger in de buurt!

Van 24-29 januari 2022 organiseren meerdere van de CA+ gecertificeerde bedrijven gezamenlijk een bewustwordingscampagne. Rondom ‘International Privacy Day’ op 28 januari 2022 vragen we de hele week aandacht voor het zorgvuldig omgaan met vertrouwelijk materiaal en het vernietigen hiervan op de juiste manier.

Bewustwording
In deze week willen de deelnemende bedrijven zoveel mogelijk mensen er van bewust maken om privacygevoelig materiaal niet zomaar bij het oudpapier of de elektronica-container te gooien. De kans op datalekken is dan groot. #hetzaljemaargebeuren. En daarom roepen we mensen op om deze materialen af te geven bij een van de inleverpunten op de kaart op de speciale website.

Thuiswerken
Door het vele thuiswerken de afgelopen 20 maanden is het risico op datalekken groter geworden. Denk maar eens aan een zakelijk documentje op de privé laptop, omdat dit op een bepaald moment net even handiger was. Of dat belangrijke document dat we uitprinten om het goed te kunnen lezen. We printen minder, maar wat we printen is vermoedelijk veel vertrouwelijker! In de #DPW2022 kunnen particulieren kosteloos privacygevoelig materiaal inleveren bij een professionele datavernietiger in de buurt!

AVG-proof | 100% gecertificeerde bedrijven | professionele vernietiging |  papier, datadragers en hardware | 100% zekerheid | duurzaam | kosteloos

1 december 2021 start de communicatie voor de campagne. Inleveren kan vanaf 24 januari 2022. De campagne steunen, dat kan ook! Word dan sponsor. Zie hiervoor de pakketten op de website of neem contact op via info@dataprivacyweek2022

https://www.dataprivacyweek.nl/    #DPW2022

Gepubliceerd op:  30 november 2021 494 x bekeken
Categorie:  Verenigingsnieuws